お知らせ
【論文掲載】Value-Added Recycling of Distillation Remnants of Kuma Shochu: A Local Traditional Japanese Spirit, with Photosynthetic Bacteria
-
タイトル Value-Added Recycling of Distillation Remnants of Kuma Shochu: A Local Traditional Japanese Spirit, with Photosynthetic Bacteria
-
著者 Aoi Koga, Midori Goto, Taichi Morise, Hien Thi Dieu Tran, Takeshi Kakimoto, Kengo Kashiyama, Nao Yamauchi, Kosuke Nakayama, Shuhei Hayashi, Shinjiro Yamamoto, Hitoshi Miyasaka
-
掲載元(ジャーナル) Waste and Biomass Valorization(Springer Nature)
-
公開日 2019年12月6日
-
巻号・ページ Volume 11, Issue 12, Pages 6717–6724
掲載URL https://link.springer.com/article/10.1007/s12649-019-00919-z
最新の記事
月別アーカイブ
- 2025年4月
- 2025年3月
- 2025年1月
- 2024年12月
- 2024年6月
- 2024年2月
- 2024年1月
- 2023年12月
- 2023年11月
- 2023年10月
- 2023年9月
- 2023年8月
- 2023年6月
- 2023年5月
- 2023年4月
- 2023年2月
- 2023年1月
- 2022年12月
- 2022年11月
- 2022年10月
- 2022年8月
- 2022年6月
- 2022年4月
- 2022年3月
- 2022年2月
- 2022年1月
- 2021年12月
- 2021年11月
- 2021年10月
- 2021年9月
- 2021年8月
- 2021年7月
- 2021年6月
- 2021年5月
- 2021年4月
- 2021年3月
- 2021年2月
- 2021年1月
- 2020年12月
- 2020年11月
- 2020年10月
- 2020年9月
- 2020年7月
- 2020年6月
- 2020年5月
- 2020年4月
- 2020年1月
- 2019年12月
- 2019年11月
- 2019年10月
- 2019年9月
- 2019年8月
- 2019年6月
- 2019年5月
- 2019年4月
- 2019年3月
- 2019年2月
- 2019年1月
- 2018年11月
- 2018年10月
- 2018年9月
- 2018年8月
- 2018年7月
- 2018年5月
- 2018年4月
- 2018年3月
- 2017年12月